Automaat rijles

Automaat Deventer:

Voordeel: Gemakkelijker, rustiger en eenvoudiger een auto leren rijden……

Geleidelijk aan begint Nederland zich meer te interesseren richting automaat. Hoe kan dat nou en waarom deze omslag?
Dat is heel eenvoudig uit te leggen. De automaat is stukken gemakkelijker en daarom ook veiliger, hij is schoner en relaxter.
Vroeger was het imago van de automaat niet best maar daar is geleidelijk aan ontzettend veel verandering in gekomen.
Natuurlijk ligt het er ook aan naar welke rijschool je gaat maar tegenwoordig zijn er automaat auto’s die ‘het neusje van de zalm’ zijn
Sportief, snel en heerlijk ontspannen over de weg rijden…..geen afleiding door al dat schakelen en druk zijn in de auto….HEERLIJK!

En hoe zit dat nu met je rijbewijs?
We verwachten, gezien de stappen in Duitsland, dat er binnen afzienbare tijd één algemeen rijbewijs komt en de automaatcode vervalt!
Voor meer informatie hierover, lees onder de foto verder………..

De kans is dus zeer groot geworden dat je in de toekomst met een automaat rijbewijs ook in een schakelauto mag gaan rijden.
laten we ook eerlijk hierover zijn………
Eigenlijk is het toch belachelijk dat we nog steeds een schakelauto moeten leren terwijl iedereen weet dat de schakelauto verdwijnt uit het straatbeeld.
Reden genoeg hiervoor te bedenken, milieu, gemak, elektrische auto’s, het stoppen van de productie versnellingsbakken etc. etc.

 

 

 

 

 

 

Lesprijs automaat voor 50 min.  € 37,50

Wanneer je in een automaat rijles neemt en een examen af legt dan heb je een rijbewijs voor een automaat.
Je mag dan (nog) niet in een schakelauto rijden.
Omdat er momenteel zoveel automaten al in Nederland rijden is men een onderzoek gestart om te kijken of deze regel van het RDW kan worden aangepast.
Duitsland is inmiddels het eerste Europese land die de automaat code op het rijbewijs zeer binnenkort afschaft. Klik hier voor meer informatie over dit belangrijke artikel!
Hierdoor is er een enorme grote kans gekomen dat deze regel (het verbod om met een automaat rijbewijs een schakelauto te rijden)  binnenkort in Nederland ook komt te vervallen.
Of u met een automaat rijbewijs binnenkort ook nu Nederland met een schakel auto mag rijden is en blijft natuurlijk wel afhankelijk van de beslissingen die worden genomen door
Nederlandse regering.  Maar….dat het eraan komt is wel bijna zeker.

Raden wij een automaat aan?
ja….voor de toekomst gezien is het ook heel goed om eens in een automaat te gaan rijden.
Je merkt meteen het verschil, het gemak en de rust die het jou brengt, maar ook de veiligheid gaat er met sprongen op vooruit!
Heb je moeite met alles onder controle te krijgen (schakelen, koppeling en gas)  dan is de automaat een geweldige oplossing.
Wil je gewoon profiteren van het gemak van een automaat en op deze manier slagen?  dan is de keuze snel gemaakt.

Dé Automaat

 

 

 

 

 

 

 

Geen pakket mogelijk!